СОКОВНИК СЕВЕРИН 3567 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

СОКОВНИК СЕВЕРИН 3567

1 Продажби

Тип: СОКОВНИК
Моќност:150 W
Сад за сок со капацитет од 950мл
Капацитет на садот за отпадоци од 950 мл
Мала брзина, 105 вртежи во минута која овозможува максимално искористување на плодот
Лесен за одржување, вклучена е и четка за полесно чистење
Бесшумно воздушно ладење на моторот
Сито од нерѓосувачки челик
Вртење во обратна насока, во случај на запушување
Гумени ногарки

9,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.