СПАЛНА КАПРИ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

СПАЛНА КАПРИ

Мебел Ви
Нема инфо.

Димензии: Лежај со натказни – надворешно: 290 x 206 x 91 cm (за душек 180 x 200 cm)

Лизгачки Плакар: 250 x 67 x 216 cm

Изработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка во Тортана иверка (корпус и лице) и Бела (лице). Тапацирана табла и ЛЕД осветлување.

44,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.