СПАЛНА УНО – ОНЛАЈН СИТИ 7025 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

СПАЛНА УНО – ОНЛАЈН СИТИ 7025

Мебел Ви
Нема инфо.

Лежај: 164,5 x 204,5 x 91 cm за душек: 160 x 200 cm

Плакар: 90 x 52,5 x 181 cm

Тоалетна: 80 x 40,5 x 91 cm

Елемент пред лежај: 110 x 45 x 46 cm

Натказни: 45 х 35 х 51 cm

Изработка: Спална соба изработена од иверка со деб. 16 мм. Вклучена подница за лежајот.

Бесплатна испорака

22,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.