СПАЛНА ЏУЛИЈА НОВА - КУПИ НА РАТИ
, , ,

СПАЛНА ЏУЛИЈА НОВА

Мебел Ви
1 Продажби

Лежај со натказни: 254,6 х 205 х 90 cm (душек 160 х 200)

Плакар: 225 х 60 х 205 cm

Изработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 18мм, тапациран дел на таблата

Бесплатна испорака

34,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.