ТРП. МАСА ЈАГУАР - КУПИ НА РАТИ
, ,

ТРП. МАСА ЈАГУАР


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 54,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

  • Димензии: 230 x 104 x 79 cm
  • Боја: Крем со златно
  • Материјал: Трп. маса изработена од МДФ, со ногари со златна основа