Туш кабина Dora - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Туш кабина Dora


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 10,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии:90×90
Високо квалитетно стакло 5мм
Лесно за чистење
Хромирани двојни тркала со лагери за лесно движење на вратите
Пластични рачки

МОДЕЛ

проѕирно стакло, проѕирно стакло, комплет када или цокле, сиво стакло, сиво стакло, комплет када или цокле

Продавница