Убодна пила Iskra ERO IE-JS710 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Убодна пила Iskra ERO IE-JS710

Iskra
1 Продажби

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Моќност : 710W
Подесувачки агол на сечење: од 0-45°
Број на движења – празен од: 1000 – 3100 min-1
Должина на движењето – 23mm
Променлива брзина
Дебелина на сечењето:
– дрво – 105mm
– пластика – 10mm
– железо – 20mm
Пулсирачки од: 4 степени
Димензии на пакувањето (во mm) : 215 (Д) x 84 (Ш) x 280 (В)
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

3,999ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница