Усовршување - доквалификација индивидуално - КУПИ НА РАТИ
, ,

Усовршување – доквалификација индивидуално

Нема инфо.

Индивидуална обука
Обука наменета за секој кој има потешкотии во работата, а нашата цел е да научите перфектна изработка
Обуката се одвива според потребните на секој ученик
Терминот за обуката е по договор
Времетраење 2 дена по 7 часа

9,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.