Усовршување - доквалификација на техники на нокти - КУПИ НА РАТИ
, ,

Усовршување – доквалификација на техники на нокти

Нема инфо.

Групна обука – термин по договор со кандидатите
Обука наменета за секој кој има потешкотии во работата
За секој кој сака да ја доведе изработката до совршено изработени нокти
Обуката се освива според потребните на секој ученик
Обуката се одвива во простории каде секој ученик има свое работно место на растојание од 2 м
Времетраење 2 дена по 7 часа.

6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.