Dyson Supersonic Black/Nickel HD07 - Фен за коса - КУПИ НА РАТИ
,

Dyson Supersonic Black/Nickel HD07 – Фен за коса

Dyson Supersonic
1 Продажби

 • Помага да се спречи екстремна топлина за да го заштити природниот сјај; Темеператураа на воздухот се мери 20 пати секоја секунда, со што се контролира температурата
 • Ултра брзо сушење; За брзо сушење потребен Ви е контролирано, брзо струење на воздух. Номинална снага 1600 вати
 • Вклучува: Магнетски додатоци Dyson за мазнење, стилистички концентратор, и дифузер
 • Лесен и добро избалансиран; Го превртевме конвенционалниот изглед наопаку и го ставивме моторот во рачката
 • Звучно подесен; Силниот мотор е нагоден за произведува неразговорна фреквенција
 • Ладен на допир; Со технологија за заштита од топлина, површината на фенот останува пријатно ладна
 • Вклучува: 4 прецизни нагодувања на топлината за брзо сушење и стилизирање, обично сушење, нежно сушење, и ладен воздух
 • Вклучува: 3 прецизни нагодувања на брзината за брзо сушење, обично сушење и нежно сушење на вашата коса
 • Јаже за закачување на фенот
 • Направено во САД
  Бесплатна достава

26,505ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.