ФОТЕЛЈА АМОРИНИТО - КУПИ НА РАТИ
-24%
,

ФОТЕЛЈА АМОРИНИТО


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,900ден 16,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

  • Димензии: L 77 х W 83 х H 77 cm
  • Височина на седиште: 45 cm
  • Длабочина на седиште: 56 cm
  • Боја: – Сива (Grey) – Розева (Light Pink)
  • Материјал: кадифена ткаенина
  • Издржливост до 100кг