ФРИТЕЗА СЕВЕРИН 2433 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ФРИТЕЗА СЕВЕРИН 2433

Нема инфо.

Тип – Фритези
1800 W
2,5 l
Топлински изолирано пластично куќиште
non-stick сад
Длабоко пржење со капацитет од 500 g
Тајмер до 30 мин
Прилагодување на термостат до 190 ° C со безбедносен switch-off
Пилот светло и подготвен индикатор за употреба со светло
Отстранлив капак со прозорче за гледање
Капак со заменливи филтри за масло
Копче за автоматско отварање на капакот
Кабел со место за складирање

3,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.