ФРИТЕЗА СЕВЕРИН 2437 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ФРИТЕЗА СЕВЕРИН 2437

Нема инфо.

Тип – Фритези
1500 W
2,0 l
Длабоко пржење со капацитет од 300 g
Прилагодување на термостат до 180 ° C со безбедносен switch-off
Пилот светло и подготвен индикатор за употреба со светло
Отстранлив капак со прозорче за гледање
Капак со заменливи филтри за масло

3,460ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.