Хемиски пилинг - КУПИ НА РАТИ
, ,

Хемиски пилинг

Козметички Услуги
Нема инфо.

Се користи при:

  • Појава на акни (проблематична кожа)
  • Анти стареење
  • При пигментација
  • Појава на фотостареење
  • Површни лузни од акни

Овие третмани се прават во серија за најдобар резултат и тоа:

Се користи при:

  • Појава на акни (проблематична кожа)
  • Анти стареење
  • При пигментација
  • Појава на фотостареење
  • Површни лузни од акни

третмани (препорачано минимум третмани: 3

11,998ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.