Фритеза Severin 2433 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Фритеза Severin 2433


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност 1800 W

Длабок сад 2,5 l

Длабоко пржење со капацитет од 500 g

Тајмер до 30 мин

Прилагодување на термостат до 190 ° C со безбедносен switch-off

Пилот светло и подготвен индикатор за употреба со светло

 

 

Black Friday ПОПУСТИ!

X