Машки часовник Adriatica - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Машки часовник Adriatica

Adriatica

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,250ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Познати се по нивниот исклучителен дизајн и квалитет, Швајцарските часовници Adriatika се симбол на вродени и високо ценети швајцарски вредности

“Swiss made” е концепт за највисок квалитет, прецизност, сигурност комбиниран со елеганција и оригиналност на дизајнот

Челик со позлата

50м водоотпорност

Гаранција 2 години

Произведени во Швајцарија

Бренд

Продавница