Adriatica женски часовник - КУПИ НА РАТИ
, ,

Adriatica женски часовник

Adriatica
Нема инфо.

Познати се по нивниот исклучителен дизајн и квалитет, Швајцарските часовници Adriatika се симбол на вродени и високо ценети швајцарски вредности. “Swiss made” е концепт за највисок квалитет, прецизност, сигурност комбиниран со елеганција и оригиналност на дизајнот.
Челик со позлата
50м водоотпорност
Гаранција 2 години
Произведени во Швајцарија

5,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница