АГ Калија - КУПИ НА РАТИ
-3%
, , , ,

АГ Калија

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 52,900ден 54,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 275 х 230 cm 3-тросед: L 171 х W 105 х H 77-95 cm 2-двосед: L 230 х W 104 х H 77-95 cm Височина на седиште: 48 cm

Длабочина на седиште: 54 cm

Димензија за спиење: 125 х 200 cm

Бесплатна испорака