АГ КОМО ДЕСНА ПРОМО - КУПИ НА РАТИ
, , ,

АГ КОМО ДЕСНА ПРОМО

Мебел Ви
Нема инфо.

Димензии 293 х 220 cm тросед 3

205 х W 91 х H 94cm тросед 2

220 х W 91 х H 94 cm

Височина на седиште: 43 cm

Длабочина на седиште: 50 cm

Димензија за спиење: 140 х 240 cm

 

35,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.