АГ ЛАНА ОД ЗАЛИХА - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

АГ ЛАНА ОД ЗАЛИХА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 32,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 245 x 165 cm 3-тросед: L 153 x W 93 x H 74 / 85 cm 2-двосед: L 163 x W 93 x H 74 / 85 cm Височина на седиште: 45 cm

Длабочина на седиште: 50 / 70 cm

Димензии за спиење: 145 x 200 cm

Бесплатна испорака