АГ ПЕРЛА ДЕСНА МОНДИВИ ИЗБОР БОЈА - КУПИ НА РАТИ
-31%
, ,

АГ ПЕРЛА ДЕСНА МОНДИВИ ИЗБОР БОЈА


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 52,670ден 75,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии:
315 х 240 cm
3-тросед: L 225 х W 95 х H 75 cm
2-двосед: L 240 х W 95 х H 75 cm
Височина на седиште: 49 cm
Длабочина на седиште: 62 cm
Бои/Дезени: СИТЕ
Распоред на сериски броеви: ТРИ ПЕРНИЧКИ / СЕ ОСТАНАТО
Број на бои: Еднобојна / Двобојна
Седиште: Сунѓер HR-35, деб. 14 cm
Подлога под седиште: Еластична гуртна за седиште, над ел. гуртна памучно платно
Наслон: Сунѓер С-20, деб. 5 cm обликуван
Подлога под наслон: Конструкција Механизам на тросед: / Механизам на двосед: / Ногари: Метални, никел
Бесплатна достава