Алба 18kW - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Алба 18kW

ECO SPAR
1 Продажби

Овој котел со моќност од 18 kW идеални за загревање на простории од 120-150 m² го имаме
на располагање во верзија наменета за вашиот дневен престој со големо стакло на предната страна,
кое го олеснува ширењето на топлината и пред вашите очи го презентира изворот на комфортот во вашиот дом.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии: 58,5cm x 55,5cm x 97cm
Максимална површина на загревање: 130m²
Номинална излезна топлина: 18kW
Потрошувачка на гориво на час: min. 1,2Kg/h max. 3,2Kg/h
Моќ на загревање на простор: 3kW
Капацитет на полнење: 22Kg
Моќ на загревање на вода: 15kW
Капацитет на бојлер: 32l
Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 92
Максимален работен притисок: 2 bar
Тежина: 180Kg
Потрошувачка на електрична енергија: 450W
Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz

70,700ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.