Електричен шпорет Alfa plam S140 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Електричен шпорет Alfa plam S140

ALFA PLAM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 21,950ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа: C

4 рингли – 1 експрес рингла

Капацитет на рерна: 70 l

Димензии (Ш x В x Д): 55 x 85 x 60 cm

Димензии на рерната (Ш x В x Д) 46 x 47.5 x 32 cm

Приклучна моќ: 8025 W

Тежина 50/62 kg

Двојно стакло

3 различни висини за тавата

Светло во печката

Длабока тава x1

Решетка x1

Бренд

Продавница