Апарат за еспресо Severin 5978 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Апарат за еспресо Severin 5978


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 4,060ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Mоќност: 800 W

Резервоар за притисок (3,5 бари)

Kапацитет: 220 ml

Mлазница за пареа ( за подготовка на толи пијалоци )

Млазницата се остранува за лесто чистење

Автоматско исклучување

Селекторски прекинувач за кафе или пареа

Пилот светло

Стаклен бокал со ознаки на нивото на водата

Black Friday ПОПУСТИ!

X