ARIELLI 3.5KW WiFi INVERTER - КУПИ НА РАТИ
, , , , , , ,

ARIELLI 3.5KW WiFi INVERTER

ARIELLI
11 Продажби

AAC-12CHXA61-I R32 WiFi

Моќност
– ладење: 3.5 kW(1.0 – 3.87) kW
– греење: 3.8 kW (1.0 – 3.95) kW

Потрошувачка
– ладење: 1.04 kW (0.29~1.40) kW
– греење: 1.02 kW (0.29~1.43) kW

Енергетска ефикасност Class
– ладење: А++
– греење: А+
Operation Range
– ладење: 0 °C ~ +53 °C
– греење: -20 °C ~ +30 °C

Доставата е бесплатна
Гаранција 2 години

27,440ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница