ARIELLI 5.5 KW WiFi INVERTER - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

ARIELLI 5.5 KW WiFi INVERTER

ARIELLI
7 Продажби

AAC-18CHXA61-I R32 WiFi

Моќност

– ладење: 5.3 kW(1.25 ~ 5.92) kW
– греење: 5,6 kW (1.4 – 6.8) kW

Потрошувачка
– ладење: 1.53 kW (0.33 ~ 2.25) kW
– греење: 1.55 kW (0.34 ~ 2.35) kW

Енергетска ефикасност Class
– ладење: А++
– греење: А+

Operation Range
– ладење: -15 to +50 °C
– греење: -20 to +30 °C

Доставата е бесплатна
Гаранција 2 години

45,950ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница