ARIELLI 7.0 KW WiFi INVERTER - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ARIELLI 7.0 KW WiFi INVERTER

ARIELLI
6 Продажби

  • ARIELLI -24 – WIFI inverter R32
  • ARIELLI AAC-24CHXA61-I R32 WiFi INVERTER
  • ладење: 7 kW
  • греење: 7.1 kW
    Ладење : -15 до +50
    Греење : A+
    Греење: -20 до +30 

53,440ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница