Аспиратор Max АНГ 600 црн - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Аспиратор Max АНГ 600 црн


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 13,290ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор

Механичка контролна табла со 3 брзини

On/ Off пилот сијаличка

2 х 50 W лампи

Капацитет: 903 m3/h

Притисок: 420 Pa

Ниво на шум: 62 dBA

Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2

Black Friday ПОПУСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДО 06.12.2022

X