Камин Аурига 25kW - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин Аурига 25kW

ECO SPAR

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 84,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 58,5 cm x 55,5 cm x 112 cm

Максимална површина на загревање: 150 m²

Номинална излезна топлина: 2 5kW

Потрошувачка на гориво на час: min. 1,5 Kg/h max. 5 Kg/h

Моќ на загревање на простор: 3 kW

Капацитет на полнење: 30 Kg

Моќ на загревање на вода: 22 kW

Капацитет на бојлер: 37 l

Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 91

Максимален работен притисок: 2 bar

Тежина: 215 Kg

Потрошувачка на електрична енергија: 450 W

Приклучок за електрична енергија: 230 V / 50 Hz

Дијаметар на издувна цевка: 80mm