AUX ИНВЕРТЕР 5.5 kw - КУПИ НА РАТИ
, ,

AUX ИНВЕРТЕР 5.5 kw

AUX
8 Продажби

Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C

Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C

Номинална моќност:
Ладење:5200W
Греење:5200W
Одржување:2kg/h
Номинална потрошувачка на енергија:
Ладење:1650W
Греење:1490W
Номинално моментално вклучување:
Ладење:7,30A
Греење:7,10A
Максимална моќност: 2,400W
Максимална влезна струја: 10 A
EER Ладење: SEER 6.87(A++) W/W
COP Греење: SCOP 6.25(A) W/W

45,950ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Продавница

Бренд