AUX ИНВЕРТЕР 7.0 kw - КУПИ НА РАТИ
, , ,

AUX ИНВЕРТЕР 7.0 kw

AUX
4 Продажби

  • Капацитет на ладење:  7000(1400~7300)W
    Капацитет на греење:  7000(900~7100)W
  • Влезна снага на ладење: 1633W
  • Влезна снага на греење: 1542W
  • Циркулација на воздухот: 1150m3/h

52,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница