Клима Aux Inverter 5.5 kw - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима Aux Inverter 5.5 kw

AUX
Продажби 9

Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C

Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C

Ладење: 5200 W

Греење: 5200 W

Одржување: 2 kg/h

Номинална потрошувачка на енергија:

Ладење: 165 0W

Греење: 1490 W

Номинално моментално вклучување:

Ладење: 7,30 A

Греење: 7,10 A

Максимална моќност: 2,400 W

Максимална влезна струја: 10 A

EER Ладење: SEER 6.87 (A++) W/W

COP Греење: SCOP 6.25 (A) W/W

45,950ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Продавница

Бренд