AUX 12 ИНВЕРТЕР 3.5 kw - КУПИ НА РАТИ
, ,

AUX 12 ИНВЕРТЕР 3.5 kw

11 Продажби

Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C

Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C

Номинална моќност: Ладење:3500W

Греење:3500W

Одржување:1.5kg/h

Номинална потрошувачка на енергија:

Ладење:1100W

Греење:1000W

Номинално моментално вклучување:

Ладење:4,80A

Греење:4.30A

28,950ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.