BAOTIAN 50 - 28C - КУПИ НА РАТИ
,

BAOTIAN 50 – 28C

Baotian
7 Продажби

Модел: BOATIAN 50 28C
Моќност : 4.8 hp
моќност на моторот: 50cc – 2 тактен
Ладење: Воздушно
Палење Electric

74,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница