Базен Dinoland 57135 Intex - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Базен Dinoland 57135 Intex

Intex
Нема инфо.

Вклучени 6 топчиња

Дополнителна заштитна подлога пред лизганицата

Димензии: 333 x 229 x 112 см

Возраст: 2+

5,510ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница