BEKO BIE 22100 X - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

BEKO BIE 22100 X

Beko
1 Продажби

  • Фурна за вградување
  • Мултифункционална
  • Енергетска класа:А
  • Капацитет на фурната:71L
  • 6 функции
  • Грил,Вентилатор
  • Механички тајмер
  • Димензии:60x60x57cm
  • Гаранција 5 години

15,645ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница