BEKO BSM 24300B фурна + плотна - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

BEKO BSM 24300B фурна + плотна

Beko
6 Продажби

  • Фурна+плотна за вградување
  • Мултифункционална
  • Гас + 2 стаклена керамика
  • Дисплеј LED/ индикатори
  • Енергетска класа:A
  • 8 функции на рерната
  • Чистење на пареа
  • Функција на одмрзнување
  • Вентилатор,Грил
  • Димензии:60x60x60cm

32,400ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница