Фурна + плотна Beko BSM 24300B - КУПИ НА РАТИ
, , , , , , , ,

Фурна + плотна Beko BSM 24300B

Beko
Продажби 6

Мултифункционална

Гас + 2 стаклена керамика

Дисплеј LED/ индикатори

Енергетска класа: A

8 функции на рерната

Чистење на пареа

Функција на одмрзнување

Вентилатор, Грил

Димензии: 60 x 60 x 60 cm

32,400ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница