BEKO DSE 1245 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

BEKO DSE 1245

Beko
2 Продажби

Капацитет 120l
Тип на контроли: механички
Филтер за непријатна миризба

10,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница