BEKO HS 221530 N - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

BEKO HS 221530 N

Beko
1 Продажби

Енергетска класа А+
Хоризонтален замрзнувач
Капацитет 208L
Димензии 75.1 x 91.2 x 72.5 cm
Потрошна ел.енергија 224 kWh/год

15,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница