BEKO RCSA 240 K30WN - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

BEKO RCSA 240 K30WN

Beko
8 Продажби

Енергетска класа А+
Капацитет 142 L
Капацитет на замрзнувач 87L
Димензии 54 x 152,7 x 59 cm

18,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница