Beko RCSA 300 K30 WN - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Beko RCSA 300 K30 WN

Beko
5 Продажби

 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:291L
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Автонмна работа:16h
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.732kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:267kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:182x54x60cm

19,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница