BEKO RDSA 240 K20 W - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

BEKO RDSA 240 K20 W

78737767 Продажби

Енергетска класа А+
Капацитет 255L
Капацитет на замрзнувач 46L
Димензии 145 x 54 x 60cm

14,400ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.