Бензинска косилка Iskra BN53SMH-GCVx200 Honda мотор - КУПИ НА РАТИ
-2%
, , , ,

Бензинска косилка Iskra BN53SMH-GCVx200 Honda мотор

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 38,990ден 39,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Волумен на моторот: 201 cm3

моќност: 2,8 kW

Тип на моторот: (GCVx200) HONDA четири тактен

Воздушно ладење на моторот

режим на возење: сопствен погон

Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L

Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 л

Прилагодлива висина на сечење: 20-75 mm

8 позиции за прилагодување на висината (централно)

Максимална ширина на сечењето: 530 mm (22 “)

Обем на корпа за трева: 62 L

За тревници до: 1800 м²

Приклучок за градинарско црево

Бесплатна испорака

 

Бренд

Продавница