БИБЛИОТЕКА ЧАРЛИ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

БИБЛИОТЕКА ЧАРЛИ

Status

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 158,5 x 29 x 145,5 cm
Боја: Темна Сонома
Изработка: Библиотека изработена од иверка со дебелина 16 мм.
6 Вратички со механизми за меко затворање.
Можност за монтажа на лева или десна страна.

Продавница

Бренд