BIDIM Лулашка за градина со постоље, платнена - КУПИ НА РАТИ
, , ,

BIDIM Лулашка за градина со постоље, платнена


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензија на мрежата: 200x153cm
Димензија на кострукцијата: 265x100x110cm
Материјал: 320g, полиестер