BIDIM Ратан гарнитура за во градина ROMA - КУПИ НА РАТИ
, ,

BIDIM Ратан гарнитура за во градина ROMA


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 16,880ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

•Димензии на фотелја: 59cmx62cmx84cm
•Димензии на двосед: 115cmx62cmx84cm
•Димензии на маса: 78cmx47cmx45cm
•Дебелина на перница за седење: 5cm, полиестер
•Материјал: Пластичен ратан
•Конструкција: Челични цевки
•Боја: Црна