BIDIM Столица за на плажа, сива боја, SUNNY - КУПИ НА РАТИ
, , ,

BIDIM Столица за на плажа, сива боја, SUNNY

BIDIM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии на столот: 153*60*78cm
Структурни димензии: Ø25/19*1.0mm
Материјал: полиестер PVC
Бесплатна достава

Продавница

Бренд