Биро Монтали Бело/Кафено - КУПИ НА РАТИ
, ,

Биро Монтали Бело/Кафено

WOODMAK
Нема инфо.

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков

Работна површина: 110×50

Висина: 75cm

3,390ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница