BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 221 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 221

BLUEAIR
1 Продажби

  • Прочистувач на воздух
  • Моќност за прочистување:
  • Чад 590 m3/h
  • Прашина: 590 m3/h
  • Полен: 590 m3/h
  • За просторија од: 50m2
  • 3 брзини на работа
  • Ниво на бучава: 31 – 56dB
  • Гаранција 2 години
  • Бесплатна Достава

24,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница